Epiroc
V43
Måndag
Lasagne med krispig ruccolasallad & färsk parmesan.
Tisdag
Kycklinggryta med röd curry, basmatiris, sesam & stekt pac choi.
Onsdag
Kökets schnitzel med sardeller & kaprissmör serveras med grönärtssallad & rostad potatis.
Torsdag
Rimmad oxbringa med rostade rotfrukter, pepparrotssås samt smörslungad potatis & ruccolaolja.
Premium Fredag
Helstekt flankstek med chilibearnaise & långpepparsky, serveras med hasselbackspotatis.
Fredagspaj med vaniljsås som sig bör på fredagar!
V44
Serveras 11:00-13:30. Alla rätter går att få som takeaway.
Måndag
Rödvinsbrässerad högrev med skogschampinjoner och varmrökt Grissida serveras med potatis pure.
Tisdag
Pankopanerat kycklingbröst med pepparsky ratatouille samt Purjolöks potatis.
Onsdag
Schnitzel Gordonbleu med pepparsky ärtor kapris & sardellsmör Samt rostad potatis.
Torsdag
Ls Kålpudding med gräddsås picklade lingon och gräddsky
Premium Fredag
Fläskfile Provencale med bacon slungad haricotsverts och Långpepparsky.
Fredagspaj med vaniljsås som det bör på fredagar
Veckans fisk
Pocherad kolja med dragonsås hanpillade räkor bakad fänkål Samt dillslungad färskpotatis.
Veckans sallad
Ceasarsallad ursgrillad kyckling klassisk ceasardressing -olja-sardeller-dijonsenap samt rostade brödkrutonger
Bakad potatis
Skagenröra med handskalade räkor, picklad rödlök, havssalt & smör
Vegetarisk
Vegetarisk stroganoff på haloumi serveras med syrad grädde Och basmati ris.
Ala carte
Kökets köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka dagens grönsak
I lunchen ingår bordsvatten, sallad, kaffe, te och kaka.
På fredagar serverar vi även paj med vaniljsås till alla våra lunchgäster.
Allergener, Gluten, Vegan, Laktos: Fråga oss så guidar vi er genom menyns innehåll. Alla rätter finnes för avhämtning, förbeställ gärna!