Epiroc
V47
Måndag
Rödvinsbrässerat högrev med Bourgundisk garnityr (rökt fläsk, syltad lök & champinjoner). Serveras med potatispuré.
Tisdag
Kökets egna pannbiff med lök på tre vis serveras med pepparsky, samt rostad potatis.
Onsdag
Pankopanerad kyckling med lemon- & chilisås, picklad rättika & basmatiris.
Torsdag
Kökets Wallenbergare med klassiska tillbehör & potatispuré.
Premium Fredag
Mix Grill – tallrik innehållandes flankstek, kyckling & salsiccia. Serveras med chilibearnaise och krispig potatis.
Fredagspaj med vaniljsås som sig bör på fredagar.
V48
Serveras 11:00-13:30. Alla rätter går att få som takeaway.
Måndag
Grillad pluma, chilisky (anchochili) med sallad på matvete och rostade rotfrukter.
Tisdag
Kalvfärsbiffar med stuvad spetskål, pepparsky samt hasselbackspotatis.
Onsdag
Schnitzel Gordon Bleu med kapris- & sardellsmör, ärtos samt rostad potatis.
Torsdag
Kyckling Panang med röd curry och honungsvevad pac choi. Serveras med basmatiris.
Premium Fredag
Helstekt entrecote med chilibearnaise med krispig Idaho-potatis.
Fredagspaj med vaniljsås som sig bör på fredagar.
Veckans fisk
Fisk & Skaldjursgryta med färska blåmusslor, räkor samt saffransaioli.
Veckans sallad
Ceasarsallad! Ugnsgrillad kyckling med klassisk ceasardressing innehållandes olja, sardeller & dijonsenap serveras med, rostade brödkrutonger. Finns att välja med & utan bacon.
Bakad potatis
Skagenröra innehållandes handskalade räkor, picklad rödlök, havssalt & smör. Serveras med dill, dillolja & citron.
Vegetarisk
Vegetarisk moussaka med tzatziki och tomatsallad.
Ala carte
Kökets fantastiska köttbullar med gräddsås, potatismos, lingon & pressgurka.
I lunchen ingår bordsvatten, sallad, kaffe, te och kaka.
På fredagar serverar vi även paj med vaniljsås till alla våra lunchgäster.
Allergener, Gluten, Vegan, Laktos: Fråga oss så guidar vi er genom menyns innehåll. Alla rätter finnes för avhämtning, förbeställ gärna!